Event Wijzer In De Liefde Flyer

"En tot Zijn tekenen behoort dat Hij vanuit julliezelf levenspartners voor u heeft geschapen, [met de bedoeling] om rust bij hen te vinden. En Hij heeft liefde (en genegenheid) en zachtmoedigheid (en genade) tussen jullie (harten) geplaatst. Voorzeker, daarin zijn tekenen voor diegenen die (hierover) diep nadenken."
[Koran, soerah Ar-Roem, 30:21]

Wees wijs: leer liefde begrijpen

Spreken over liefde is geen taboe in de Islam. Het is zelfs zo een essentieel onderdeel van het leven dat de Koran en de islamitische overleveringen hier juist veelvuldig over spreken. Maar hoe sluit dit aan bij de realiteit van nu? En hoe kunnen we ermee omgaan?

Hoe er wordt gesproken over ‘Islam, liefde en huwelijk’ is vaak theoretisch en niet altijd objectief en praktisch, soms zelfs wijzend met het vingertje. Daarom benadert het event ‘Wijzer in de Liefde’ partnerschap en liefde juist wel realistisch, waardoor het aansluit bij je directe belevingswereld. Op inspirerende, levendige wijze én met de nodige humor doe je inzichten op en word je aan het denken gezet. Wijzer in de Liefde is leerzaam voor zowel de (nog) ongehuwden als de gehuwden onder ons.

Geniet van de expertise van twee befaamde sprekers tezamen

Luister afwisselend naar twee befaamde sprekers: Saoed Khadje en Remy Soekirman. Beiden treden al vele jaren op als adviseurs bij huwelijkskwesties, relatieproblemen en scheidingskwesties.

Kom en geniet!

Geniet van een leerzaam en een inspirerend avondje uit. Het is een voorstelling, maar een blocknote en een pen meenemen zal zeker handig zijn vanwege de nuttige tips. Je moet er gewoon bij zijn!

Handig om te weten: op dezelfde etage van het theater vind je een La Place restaurant en op de begane grond is restaurant Vapiano.

Wil jij...

  • horen over de stappen van liefde?
  • weten wat de Islam leert over liefde?
  • praktische adviezen waar op te letten bij partnerkeuze?
  • een gelukkig huwelijk hebben?
  • een partner die jou begrijpt?
  • tips en adviezen over een gezonde relatie?
  • hoe je een ongelukkig huwelijk kunt vermijden.
  • praktische adviezen hoe je relatieproblemen kunt oplossen.
  • weten wat wij van de profeet Muhammad - vrede zij met hem - kunnen leren over relaties?

Datum

Vrijdag 30 december

19:00 uur tot 22:00 uur (zaal open om 18:30 uur)

Locatie

OBA Theater Amsterdam
7e etage 

Openbare Bibliotheek (naast station CS)
Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam

Entreeprijs

Voorverkoop: €17,50 (excl. servicekosten)
Aan de deur : €20,- kaarten zijn uitverkocht, kaart verkoop aan de deur is niet meer mogelijk.

Kaarten zijn uitverkocht!

Mis het niet!

Vanwege het grote succes en herhaaldelijk verzoek organiseren wij dit event opnieuw. Amsterdam (2x), Rotterdam, Maastricht, Apeldoorn en Hasselt (BE) hebben hier al eerder van mogen genieten.